Hey Behendige Planner,

Ben jij een ster in puzzelen doordat je een goed ontwikkeld ruimtelijk inzicht hebt? En gaan vooruitdenken en anticiperen je goed af? Dan hebben wij een baan voor jou!

Als jij de spin in het web bent, voel je je helemaal in je element. Je verzamelt informatie bij verschillende afdelingen en locaties, en die gebruik je voor het opstellen van een correcte planning. Je bekijkt hoeveel transportruimte er moet worden ingekocht – daar komt jouw sterk ontwikkelde ruimtelijk inzicht om de hoek kijken. Voor volgende week bekijk je alvast wat klanten hebben besteld, want je wilt niet dat je team voor grote verrassingen komt te staan. Uiteraard houd jij je klanten goed op de hoogte, en denk je met ze mee. Dit zorgt ervoor dat alles voorspoedig verloopt.

Nadat je de verschillende afdelingen hebt geïnformeerd over de transporten van die dag, dient het eerste telefoontje zich aan: een klant heeft een spoedopdracht, of je hem daar alsjeblieft mee wilt helpen. Hier komt jouw grote passie naar boven, het leven van een troubleshooter! Jij bent een ster in het oplossen van problemen, omdat je overzicht hebt, goed kan communiceren en stressbestendig bent. Zonder problemen te tackelen heb jij geen productieve werkdag gehad.

Je dag eindigt met een voldaan gevoel; alle orders zijn juist geassembleerd, transporten zijn tijdig vertrokken en klanten hebben hun bestelde producten op tijd ontvangen. En als kers op de taart heb je kosten weten te besparen en de kwaliteit hoog gehouden.

Wil jij ook werken in een mooie groeiende organisatie, die oog heeft voor jouw ontwikkeling?
Reageer dan snel, voordat iemand anders die topbaan voor je neus wegkaapt!

Ben je net zo benieuwd naar ons als wij naar jou?
Lucas drinkt graag een kop koffie met je!
App, bel of mail hem gerust. Dat CV komt later wel.

06 13 30 87 90


lucas@ubc-bv.com