Wij staan voor service & kwaliteit

De beste oplossinggeschikt voor elke situatie.

KWALITEIT

Veilig en robuust

U wilt uw huis of gebouw zo goed mogelijk beschermen maar ook een open en gastvrije uitstraling behouden. Om deze reden richt Privacon Hekwerken zich met veel toewijding op de ontwikkeling en productie van stevige, stijlvolle hekwerken en poorten waarbij wij de kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij bieden dan ook een breed scala aan poorten en hekwerken dat aan uw verwachtingen zal beantwoorden. 

Contact
Uitgebreid assortiment

Geschikt voor alle situaties

Wij leveren veilige, gastvrije en elegante systemen, voor alle budgetten, alle smaken en alle gebouwen. Onze producten zijn altijd voorzien van de nodige installatie-instrumenten voor de professionele installateur. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment waardoor u altijd een oplossing kunt bieden in elke situatie. Nieuwsgierig geworden? Kijk bij producten voor alle mogelijke oplossingen.  

Producten
Een compleet assortiment

Complete systemen en montagebenodigdheden

Bij Privacon Hekwerken heeft u de keuze uit een compleet assortiment. Van de meest uiteenlopende standaardsystemen tot volledig op maat geproduceerde oplossingen. Geen vraag gaat ons te ver. En het spreekt vanzelf dat u naast de systeemcomponenten ook voor alle montagebenodigdheden bij ons terecht kunt. Privacon Hekwerken biedt op elke toegangsvraag een sluitend hekwerkantwoord!

Producten
Geavanceerd maatwerk

Hekwerken en poorten

Privacon Hekwerken is een modern bedrijf, met eigen faciliteiten voor productie, assemblage en transport. Doordat we bovendien met zelf ontwikkelde productietechnieken werken, kunnen we u bijstaan met doeltreffende standaardproducten, maar ook met geavanceerd maatwerk. Het is maar net waar uw huis of gebouw om vraagt. Van industriële spijlenhekwerken tot draai- en schuifpoorten of sierhekwerken: uw specifieke wensen zijn richtinggevend.

Contact