De leverancier van uw hekwerken

De hekwerken van Privaconstaan overal.

Over ons

Er is veel gebeurd sinds Eric Jans en Maikel Elst in 1999 besloten een hekwerkbedrijf op te richten.
Doorzettingsvermogen, creativiteit en gezond boerenverstand hebben er toe geleid dat Privacon Hekwerken binnen 20 jaar is uitgegroeid tot een succesvol producent van hekwerken.

Privacon Hekwerken is succesvol omdat wij:
 - onze klant als partner zien;
 - de werkelijke behoefte van onze klant centraal stellen;
 - beschikken over betrokken medewerkers;
 - beschikken over een platte structuur met verantwoordelijkheden laag in de organisatie;
 - sturen op basis van vertrouwen en resultaat;
 - het productieproces continu monitoren, wat een actueel inzicht geeft in de prestaties van de organisatie;
 - een ‘open familie’ cultuur nastreven, waarbij alle medewerkers hun bijdrage kennen;
 - inspirerende ondernemers als boegbeeld hebben;
 - zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.Onze 7 mijlpalen

1999

Oprichting Privacon Hekwerken

9 Juli 1999 wordt Privacon Hekwerken opgericht. De eerste hekwerken worden geproduceerd in een oude loods. De achterbouw van het woonhuis van Eric en Sylvia wordt ingericht als kantoor en ontvangstruimte voor de klanten.

2005

Oprichting Privacon Poland

Als gevolg van de sterk groeiende vraag naar hekwerken wordt besloten om de productieactiviteiten te verplaatsen van Mill naar Polen. In Zławieś Wielka , nabij Torun, wordt een nieuwe productielocatie gebouwd.

2007

Van Business to Consumer naar Business to Business

Privacon Hekwerken stopt haar verkoop- en montageactiviteiten op de eindmarkt en gaat zich volledig concentreren de verkoop- en productieactiviteiten ten behoeve van de professionele hekwerkbedrijven.

2009

Oprichting Privacon Baltics

Om het werkgebied in Oost Europa verder uit te kunnen breiden wordt Privacon Baltics opgericht. Vanuit ons kantoor in Letland worden de verkoopactiviteiten in de Baltische staten, Finland, Zweden en Rusland aangestuurd.

2013

Oprichting Peripro Fencing

Om het afzet gebied van hekwerken verder te kunnen uitbreiden richting Zuid Europa wordt in samenwerking met Tony Vanhauten, Peripro Fencing opgericht. Vanuit Reims (Fr) worden de verkoopactiviteiten in Frankrijk en het Frans talige deel van België aangestuurd.

2014

Nieuwbouw kantoor en assemblagehal

Om de afzet van onze hekwerken over heel Europa te kunnen blijven distribueren, wordt in Mill aan de Houtzagerijstraat een nieuw kantoor met bijbehorende assemblage hallen in gebruik genomen.

2018

Oprichting Peripro Belgium

Om de afzetmarkt in België beter en sneller van dienst te kunnen zijn, is per 1 november 2018 Peripro Belgium opgericht.
Onze dochteronderneming Peripro Belgium zal vanuit het kantoor met distributiecentrum  in de regio Groot Brussel de lokale en nationale markt in België gaan beleveren. 

Privacon Hekwerken door de jaren heen

Wil je meer te weten komen over onze geschiedenis? Via onderstaande link kun je in detail lezen hoe Privacon Hekwerken in 19 jaar is uitgegroeid tot een toonaangevende  Multinational, waarbij inmiddels ruim 250 medewerkers dagelijks bezig zijn om onze missie uit te dragen.Lees meer